WIE  ZIJN  WE  “ZELF”

__________________

 

  Mijn naam is  Wim Snoek en ik begeleid mensen om meer inzicht te krijgen in hun ontwikkelingsproces.  

De interesse in de innerlijke processen van de mens is gekomen doordat ik al vroeg in mijn leven werd geconfronteerd met diepe levensvragen waar ik moeilijk antwoord op kon krijgen. Ik ging ik opzoek naar andere invalswegen.

Door studies psychologische-, medische- en spirituele astrologie te volgen heb ik methoden geleerd om mensen verder op weg te helpen in hun ontwikkeling.

Vanuit een filosofie van niet oordelen en respect hebben voor het menselijke proces voer ik dan ook samen met degenen die langskomen het gesprek. Jij bent het uitgangspunt en staat centraal in deze gesprekken en de antwoorden die je nodig hebt voor je verdere ontwikkeling liggen uiteindelijk in jezelf en ik kan je helpen daar bewustwording op te krijgen. 

In een sfeer waarin vrijuit gesproken kan worden ontstaat er veelal een hernieuwde verwondering over hoe uniek je eigenlijk wel niet bent.

De psychologische en spirituele basis van de mens is als een palet met vele kleuren van waaraf we met de verf en de penselen die ons ter beschikking zijn gesteld ons eigen doek schilderen. Ons unieke schilderij wat nooit af komt en wat blijft groeien.

LEES MEER
error: Copyright