KOSMOBIOLOGIE

_________________

Het stellen van medische diagnoses en het bestrijden van de symptomen van een ziekte is strikt voorbehouden aan de geneeskunde c.q. artsen. Medische astrologie of beter gezegd kosmobiologie houd zich hier niet mee bezig.

Kosmobiologie is een wetenschappelijke discipline die naast de geneeskunde onderzoekt welke invloed de kosmos, de natuur en de psyché op het lichaam uitoefenen. 

Naast lichamelijke, erfelijke en maatschappelijke factoren gaan aan ziekte dus ook psychologische processen vooraf die invloed hebben uitgeoefend op het lichaam, de psychosomatiek.

De lichamelijke functies zijn terug te vinden in een horoscoop en zo is vast te stellen welke psychologische thema’s er aan een ziekte vooraf kunnen gaan of zijn gegaan. PvB INSIGHT brengt deze processen in een schema in beeld om zodoende, samen met jou, deze bespreekbaar te kunnen maken. Ziekte is een signaal dat er in psychologische zin bewustwording en dus verandering moet komen. Van kosmobiologie kan voorafgaand aan een mogelijk ziekteproces een preventieve werking uitgaan en ondersteuning bieden aan het helingsproces tijdens een ziekte.

LEES MEER